Спорт лікує

У День Святого Миколая басейн дитячої поліклініки комунального закладу «Херсонська міська клінічна лікарня ім. О.С.Лучанського» став місцем проведення фінального запливу вихованців груп здоров’я та спортивного плавання відділення відновлювального лікування лікарні. Втім, цього разу захід не носив сугубо змагальний  характер, а був академічним: ніхто не боровся за місця, рекорди, медалі.

У турнірі взяли участь 32 дитини віком від 5-ти до 11-ти років. Вони продемонстрували добру фізичну підготовку і техніку плавання. Змагання проходили в присутності батьків, медичного персоналу, інструкторів лікувальної фізичної культури лікарні. За результатами турніру всі учасники одержали дипломи, медалі та призи.

Важливо. Змагання з плавання проводяться для залучення великої кількості дітей та підлітків до регулярних занять плаванням. Крім того,  як пояснюють лікарі-фахівці, плавання – це профілактика захворювань опорно-рухового апарату, хребта, загартовування організму, профілактика серцево-судинних захворювань, зниження зайвої ваги тощо.


Фото:

Нашi партнери