Спортивна Каховка

Каховська ДЮСШ: «РІЗДВО – 2012» . Вже стало традицією Каховської дитячо-юнацької спортивної школи на різдвяних канікулах проводити спортивні змагання. Так, 5-6 січня 2012 року в спортивній залі ДЮСШ пройшли традиційні відкриті змагання з баскетболу серед юнаків та дівчат на Кубок «Різдво-2012». До  Каховки  завітали команди юнаків з Нової  Каховки та Генічеська, команди дівчат Нової Каховка, Генічеська та дві команди з Верхнього Рогачика. 
Серед команд юнаків перемогла команда Каховської ДЮСШ (тренер-викладач  Валерій Зарецький), а серед команд дівчат - команда з Верхнього Рогачика, яка також вдало грає у першості України серед дівчат.
Організатори турніру – міський відділ з питань фізичної культури та спорту та адміністрація ДЮСШ нагородили переможців і призерів турніру з баскетболу почесними кубками, дипломами та спортивним інвентарем.

А 9 січня у тому ж спортивному залі був розіграний Кубок дебютного відкритого турніру з волейболу серед юнаків (1995 р.н і молодше) «Різдво-2012». За першість у змаганнях боролися чотири команди - ДЮСШ м. Каховки, м. Нової Каховки, Бериславського та Цюрупинського районів.
У вирішальному матчі в напруженій боротьбі юнаки Каховської ДЮСШ (тренер Віталій Антонов) перемогли команду з Цюрупинського району (с. Виноградове) з рахунком 3:2 і стали першими переможцями турніру. Цюрупинчане – на другому місці. Третє місце завоювали волейболісти Бериславського району. Команди-призери були нагороджені Кубком, медалями та дипломами.. Спонсорами нового турніру виступили ККТП «Меліоратор» (керівник Олександр Форощук) та ТОВ «Комплектсервіс» ( керівник Василь Романіхін). Турнір планується зробити традиційним.

БАЛ ЧЕМПІОНІВ В КАХОВСЬКІЙ ДЮСШ . Напередодні нового 2012 року в колективі ДЮСШ були підведені підсумки роботи за 2011 рік. На «Бал Чемпіонів» були запрошені вихованці ДЮСШ, які стали переможцями та призерами обласної Спартакіади школярів 2011 року. Нагородження переможців та призерів змагань провів начальник міського відділу з питань фізичної культури та спорту Сергій Кашулін та адміністрація ДЮСШ.
У залік обласної Спартакіади потрібно було взяти участь у 13 видах спортивної підготовки (9 видів обов’язкових та 4 - за вибором). Каховку представляли вихованці Каховської ДЮСШ, які посіли треті призові місця з шахів (тренери Алла та Артур Ралко), з настільного тенісу (тренер Борис Чебукін), з легкоатлетичного кросу (тренер Валерій Кучеренко), з баскетболу (юнаки, тренер Валерій Зарецький), другі місця з пляжного волейболу (юнаки, тренер Віталій Антонов) та футболу на призи клубу «Шкіряний м’яч» (1999 р.н., тренер Вадим Жуков), перші місця з волейболу (юнаки, тренер Віталій Антонов) та футболу (тренер Юрій Окул).
У зв’язку з обмеженим бюджетним фінансуванням каховчане не виступали в одному обов’язковому виді програми обласної Спартакіади – спортивному фестивалі «Козацький Гарт» - і отримали 25 штрафних балів, що відкинуло Каховку з першого на четверте загальнокомандне місце з 21 команди - учасниці.
А в залік VI літніх юнацьких спортивних ігор Херсонщини 2011 року, в яких потрібно було виступити в 12 видах програми із них 6 обов’язкових та 6 за вибором, м. Каховка здобула третє загальнокомандне місце серед 21 команди міст і районів нашої області.
У 2011 році в Каховській ДЮСШ підготовлено 3 кандидати в майстри спорту, 14 спортсменів перших розрядів та  98  - масових розрядів (ІІ, ІІІ, 1юн, 2юн, 3юн) з різних видів спорту. До спеціалізованих навчальних закладів фізичної культури та команд майстрів в минулому році було передано 5 вихованців.

Вже стало традицією в ДЮСШ проведення рейтингової оцінки роботи тренерів – викладачів за минулий рік. До критеріїв рейтингу ввійшли – спортивна майстерність, підготовка спортсменів-розрядників, передача учнів до училищ олімпійського резерву, спортивних інтернатів та команд майстрів, кількість оздоровлених учнів та кількість дівчат в групах. З 15 тренерів-викладачів ІІІ призове місце посів тренер-викладач з тенісу настільного  Борис Чебукін, ІІ - тренер-викладач з шахів Артур  Ралко, І місце - тренер-викладач з боксу  Дмитро Мальцев.

 Адміністрація, батьківський комітет та учні ДЮСШ дякують виконкому та депутатам міської ради, за виділення додаткових коштів на заробітну плату працівникам школи у 2012 році, що дало змогу не проводити глобальних скорочень штату школи. Будьте впевнені, що виділені кошти підуть на добру справу – виховання здорової нації.

Інструктор-методист ДЮСШ  Наталія Петренко


 


Фото:

Нашi партнери