Кубок голови Верхньорогачицької районної державної адміінстрації з баскетболу - перший віднритий турнір

10 січня цього року за ініціативи голови районної державної адміністрації   на базі Верхньорогачицької гімназії   проведено перший відкритий турнір з баскетболу серед дівчат на Кубок голови Верхньорогачицької районної державної адміністрації. У змаганнях виявили бажання прийняти участь команди з смт Великої Лепетихи та смт Веселе Запорізької області. Від Верхньорогачицького  району  виступили  команди БК «Євгенія-І» та «Євгенія – ІІ».

На відкритті турніру з привітальним словом до присутніх звернувся перший заступник голови районної державної адміністрації С. Загрунний, начальник відділу освіти В. Коротун, заслужений ветеран та активіст розвитку спорту в районі  Г. Мандик, директор ДЮСШ В.Лісничий, які побажали  учасникам змагань успішного виступу і  перемог.

За жеребкуванням  БК «Євгенія-1» зустрілася з командою смт Веселе, а команда «Євгенія-ІІ» - з командою смт Велика Лепетиха. За  результатами ігор обидві команди «Євгенія» здобули над гостями  впевнену перемогу. У боротьбі за трете місце баскетбольна  команда смт Велика Лепетиха у ході  запеклої боротьби обіграла команду смт Веселе і виборола трете місце. Фінальна зустріч відбулася між двома «Євгеніями»: на останніх хвилинах з мінімальним розривом у рахунку перемогла команда  БК «Євгенія – ІІ».

Таким чином,  перше місце здобула БК «Євгенія – ІІ», друге місце «Євгенія-І», трете місце вибороли гості з смт Велика Лепетиха.
Відповідно до положення змагань за підсумками також визначалися кращі гравці у кожній команді та кращий гравець турніру. Ними стали: Ольга Тарасенко (Веселівська ДЮСШ), Катерина Добродий (Великолепетиська ДЮСШ), Тетяна Шмигельська («Євгенія-ІІ») і Віолета Піщанська («Євгенія-І). Кращим гравцем турніру визнано Тетяну Павлюк («Євгенія-І»).

Переможці нагороджені Кубком, дипломом та подарунком голови районної державної адміністрації. Крім того,  всі команди – учасниці та кращі гравці від кожної команди нагороджені дипломами та подарунками відділу у справах сім’ї  молоді та спорту районної державної адміністрації.


Фото:

Нашi партнери