Каховка спортивна

Легка атлетика.  На чемпіонаті України з легкої атлетики (в приміщенні) серед ДЮСШ, СДЮШОР (1995-96 р.н.) у м. Запоріжжі успішно виступив вихованець Каховської ДЮСШ Максим Подоляк. Максим, який зараз продовжує вдосконалювати спортивну майстерність у Київському вищому училищі фізкультури, 30 січня на дистанції 60 м у фінальному забігу з результатом 7.17 сек. здобув срібну нагороду.
Каховчане  вітають свого  земляка та його першого тренера Валерія Кучеренка з успіхом на всеукраїнських змаганнях.
 
Шахи. З 21 січня 2012 року стартував черговий особистий чемпіонат м. Каховки з шахів (класична гра). У першості беруть участь 14 шахістів, серед яких міжнародний майстер Юлія Зінкевич, п’ять кандидатів у майстри спорту та вісім першорозрядників. Змагання проходять у шаховому клубі міського Палацу культури «Меліоратор» (ігрові дні: вівторок - з 18.00, субота - з 14.00, неділя - з 10.00). Турнір триватиме до 19 лютого.
На даний час вже зіграно 5 турів. Визначилась лідируюча група у складі: кмс Олексій Ктітор, кмс Дмитро Кузьоминський, кмс Максим Усанов та мм Юлія Зінкевич. Змагання тривають. ( О.Пильщиков, головний суддя змагань)

Настільний теніс. 28 січня в приміщенні каховського стадіону «Авангард» відбулись змагання з настільного тенісу міського етапу Спартакіади «Повір у себе» серед дітей-інвалідів. Першість розігрували сім учасників за коловою системою. За підсумками змагань переможцем став Максим Суптеля, друге місце виборов Владислав Філешко, третє – у Сергія Суптелі.
Призери змагань були відзначені почесними дипломами та грамотами відділу з питань фізичної культури та спорту. Кращі тенісисти у складі збірної міста братимуть участь у обласному ІІ етапі Спартакіади, який відбудеться у лютому в Херсоні. (М.Гриценко, спеціаліст Каховського «Інваспорту»)


Фото:

Нашi партнери