Чемпіонату світу зі стрільби з лука: у нашій Анастасії Павлової - золото і срібло!

З 6 по 12 лютого цього року в м. Лас-Вегас (США) відбулися змагання зі стрільби з лука серед дорослих та юніорів в приміщенні. Незважаючи на велику кількість учасників (285) із 34 країн світу, українським спортсменам вдалась неодноразово зійти на п'єдестал пошани, та привезти на Батьківщину шість нагород.
За підсумками чемпіонату у дорослих та юнацьких турнірах українці вибороли - одне золото, два срібла і три бронзові медалі.

На рахунку юніорської збірної п'ять медалей. "Золото" завоювала команда юніорок у складі Анастасії Павлової, Поліни Радіонової та Вероніки Марченко, команда ж юніорів (Георгій Іваницький, Віталій Комонюк та Валентин Куций) доповнила комплект срібною нагородою.

Ще три нагороди в індивідуальних змаганнях здобули: "срібло" – Анастасія Павлова, "бронзу" – Поліна Радіонова та Віталій Комонюк.
В останній день змагань чоловіча збірна України зі стрільби з класичного лука у складі Віктора Рубана, Юрія Гавелка та Ярослава Мокринського в дуелі за бронзову медаль виграла у команди Мексики (234:227).
У загальнокомандному заліку збірна Україна - третя. Перше місце у збірної США, в активі якої 16 медалей - 7 золотих, 5 срібних та 4 бронзові, друге місце у команди Росії (4-3-1).

Довідка. Анастасія Павлова - спортсменка із м. Нова Каховка, представляє новокаховську школу стрільби із лука. Тренують спортсменку батьки: заслужений тренер України Павлов Владислав Олексійович та Павлова Надія Валеріївна.


Фото:

Нашi партнери