Верхній Рогачик. Кубок пам"яті Героя Радянського Союзу П.Ю.Корбута

11 лютого 2012 року відділом у справах сім’ї, молоді та спорту Верхньорогачицької районної державної адміністрації організовано та проведено традиційний волейбольний турнір серед чоловіків, присвячений 68-й річниці визволення району від німецько-фашистських загарбників та вшанування пам’яті Героя Радянського Союзу П.Ю.Корбута, який загинув у боях при визволенні краю.
У змаганнях виявили бажання взяти участь команди с.Водяне  Запорізької області, смт Велика Лепетиха та дві команди смт Верхній Рогачик, повідомляється на офіційному сайті Верхньорогачицької райдержадміністрації. 

З привітальним словом на відкритті турніру виступила заступник голови районної державної адміністрації І.Малишева. В результаті запеклої та динамічної  боротьби перше місце виборола команда с.Водяне. Друге місце посіла команда з Великої Лепетихи. Третє та четверте місце зайняли команди  Верхнього Рогачика.
Переможцям  змагань вручено перехідний кубок пам’яті Героя Радянського Союзу П.Ю.Корбута, диплом голови районної державної адміністрації та цінний подарунок. За друге та третє місця також були вручені дипломи та цінні подарунки.
 


Фото:

Нашi партнери