У Херсоні завершився турнір з вільної боротьби "Наші надії"

11 лютого 2012 року у спортивному залі  Херсонського вищого училища фізичної культури відбувся турнір з вільної боротьби  серед юнаків та дівчат молодшої вікової групи (1997-1999 р.н.).
Завдяки підтримці благодійного фонду Устина Мальцева та Херсонської міської федерації вільної боротьби відбулося відродження турніру «Наші надії», який через брак необхідного фінансування не проходив у Херсоні  5 років. Цього року,  турнір став зватися «Наші надії на призи фонду Устина Мальцева»!
Турнір зібрав спортсменів з Херсона, Миколаєва, Запоріжжя, Красноперекопська, Кривого Рогу, Скадовська, смт Велика Олександрівка, смт Козацьке,  сіл Веселе й Південне. 123 учасника різних вагових категорій (юнаки  29 кг - понад 73 кг, дівчата 34 кг - 62 кг)  боролися за призи: грамоти й статуетки чемпіонів!

Устин Мальцев, голова Фонду й організатор спортивного заходу був дуже задоволений подією:  «Я радий, що сьогодні у дітей є прагнення. Що для них важливий спорт і здоров'я! Що вони краще підуть на тренування, а не пити пиво й курити. Такий турнір дуже необхідний, тому що він об'єднав дітей не тільки з міста, але також із сіл, що дало можливість показати себе хлопцям з віддалених куточків області... Спорт і здоров'я дітей сьогодні - це запорука здорової української нації  через 20 років!».

Голова  фонду висловив подяку юним спортсменам і побажав їм удачі: « Бути першим - єдина гідна мета!»



 


Фото:

Нашi партнери