Врегульовано механізм використання коштів держбюджету для розвитку спорту інвалідів

Кабінет Міністрів України 15 лютого 2012 року ухвалив постанову № 93 “Про внесення змін до порядків, затверджених постановами  Кабінету Міністрів України від 28 лютого 2011 р. № 199 і від 2 березня 2011 р. № 198” стосовно врегулювання механізму використання коштів держбюджету для розвитку спорту інвалідів.
Документом, зокрема, врегульовано нормативно-правові та організаційні засади використання коштів державного бюджету, передбачених Міністерству освіти і науки, молоді та спорту України для розвитку спорту інвалідів та їх фізкультурно-спортивної реабілітації. 
Постановою вносяться зміни до Порядку використання коштів, передбачених у державному бюджеті для фізкультурно-спортивної реабілітації та спорту інвалідів, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 2 березня 2011 року № 198, та Порядку використання коштів, передбачених у державному бюджеті для фінансової підтримки параолімпійського руху в Україні, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 28 лютого 2011 року № 199,  з метою приведення їх у відповідність до Закону України "Про Державний бюджет України на 2012 рік".

 Текст постанови http://www.sportforall.info/ofpage/iddoc/126


Фото:

Нашi партнери