Впорядковано механізм використання коштів у держбюджеті для підготовки і участі національних збірних в Олімпійських іграх

15 лютого 2012 року Кабінет Міністрів України ухвалив постанову  № 94 "Про внесення змін до постанови Кабінету Міністрів України від 28 лютого № 239" , внесені зміни якої спрямовані на впорядкування засад використання коштів державного бюджету для підготовки і участі національних збірних команд в Олімпійських та Юнацьких Олімпійських іграх.

Документом пропонується внести зміни до Порядку використання коштів, передбачених у державному бюджеті для підготовки і участі національних збірних команд в Юнацьких Олімпійських іграх, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 28 лютого 2011 р. № 239, шляхом його доповнення новим напрямом витрат, врахованим у показниках видатків Державного бюджету України на 2012 рік.
Запровадження цього акта сприятиме врегулюванню нормативно-правових та організаційних засад використання коштів державного бюджету, передбачених  Міністерству освіти і науки, молоді та спорту України для підготовки і участі національних збірних команд в Олімпійських та Юнацьких Олімпійських іграх.

Текст постанови http://www.sportforall.info/ofpage/iddoc/127 


Фото:

Нашi партнери