Вісті з Верхньорогачицького району

З метою популяризації фізичної культури та спорту в регіоні, підвищення ефективності роботи районних дитячо-юнацьких спортивних шкіл,  у рамках проведення в Року спорту  та здорового способу життя на території області  розпочалися VI літні спортивні ігри молоді Херсонщини 2012 року.
За повідомленням Верхньорогачицької райдержадміністрації, збірна команда району готова гідно виступити у спортивних змаганнях.
Починаючи з 16 лютого та до кінця травня 2012 року юнаки та дівчата 1993 року народження та молодші зможуть взяти участь у змаганнях з 15 видів спорту: баскетболу (юнаки, дівчата), важкої атлетики, легкоатлетичного кросу, волейболу (юнаки, дівчата), тенісу настільного, боротьби вільної (юнаки, дівчата), боксу, пауерліфтингу, футболу, шахів, шашок, футболу (дівчата), волейболу пляжного (юнаки, дівчата), спортивного орієнтування, легкої атлетики.
17 лютого баскетбольна дівоча команда району у зональних змаганнях  виборола перше місце  та  право змагатися у фіналі, який відбудеться 28-29 лютого у м. Нова Каховка. Дівчата зустрічалась з суперницями з смт Горностаївка та м. Каховка. Команда юнаків також показала непоганий результат, зайнявши третє місце серед 5 команд. 


Фото:

Нашi партнери