Перша сесія Херсонської міської ради 2012 року. Спорт

65 депутатів взяли участь у першому пленарному засіданні сесії Херсонської міської ради VI скликання, яке відбулося 24 лютого 2012 року.
Внесено зміни до Програми відродження, розвитку професійного футболу в м. Херсоні на базі футбольної команди «Кристал» ГО «Херсонська міська федерація футболу» для участі у всеукраїнських змаганнях із футболу серед професійних клубів та чемпіонаті України серед аматорів на 2012 рік.
Перед початком пленарного засідання сесії міської ради свій мітинг  на підтримку міського голови та більшості міської ради  провели  вболівальники футбольної команди «Кристал», адже Володимиром Сальдо до проекту порядку денного сесії було внесено питання щодо виділення з міського бюджету 1 млн. 100 тис. грн. на фінансування Херсонської міської футбольної команди «Кристал» у 2012 році. Така необхідність виникла для забезпечення участі херсонських футболістів у всеукраїнських змаганнях із футболу серед професійних клубів та чемпіонаті України серед аматорів на 2012 рік. Проте, серед депутатського корпусу були противники цього проекту. Делегати від вболівальників були присутні у сесійній залі під час розгляду питання та після прийняття рішення аплодували в його підтримку.

Для довідки: Команда ФК «Кристал» у 2006 році вибула з ІІ ліги та повернулася до неї у 2011 році. У 2012 році за підтримки міського голови розпочалась загальноміська акція: «Реконструкції стадіону «Кристал» руками херсонців», до якої можуть приєднатися всі бажаючі.


Фото:

Нашi партнери