Каховка. Тенісний турнір «Легендарна тачанка - 2012»

3-4 березня поточного року в спортивному залі Каховської ДЮСШ відбувся V традиційний аматорський тенісний турнір на кубок «Легендарна тачанка». Змагання проходили за підтримки Каховського міського голови Олександра Карасевича та за сприяння адміністрації Каховської ДЮСШ (директор Віктор Чухрай). У турнірі взяли участь 18 кращих спортсменів-аматорів з Каховки, Херсона, Нової Каховки, Каховського району.
Всі учасники продемонстрували високу майстерність, силу духу, велике бажання перемогти. Каховку у цьому турнірі представляли тенісисти Борис Ніколюк, Володимир Комягін, Роман Сєров, Юрій Дорохін, Сергій Прокопович.

За підсумками дводенних тенісних баталій переможцем кубку «Легендарна тачанка – 2012» став представник обласного центру Іван Бебко, який у цікавому фінальному поєдинку здолав каховчанина Бориса Ніколюка. На третьому місці також представник Каховки – Володимир Комягін. Вони нагороджені почесними призами та дипломами.
Спеціальний приз від організаторів «За волю до перемоги» отримав каховчанин Роман Сєров, який у підсумковому заліку здобув шосте місце. Приз «За кращу свічу» отримав В.Комягін (Каховка). Ще один каховчанин Юрій Дорохін здобув сьоме місце у турнірі.
У рамках змагань відбувся також тенісний матч ветеранів Бориса Кисельова та Семена Бузмакова, яким по 76 років. У безкомпромісній боротьбі перемога дісталась Б.Кисельову. 

В.Комягін,головний суддя змагань


Фото:

Нашi партнери