У Херсоні пройшой відкритий чемпіонат з рукопашного бою

В обласному Палаці молоді та студентів відбувся відкритий чемпіонат м. Херсона з рукопашного бою, присвячений Року спорту та здорового образу життя в Україні, повідомляє прес-служба Херсонської міської ради.
Більше 200 учасників віком від 7 до 25 років з 14 спортивних федерацій та клубів області (федерації кіокушин карате, шотокан карате, контактного карате, самбо, ДЮКФП-4, спортивні клуби «Фенікс», «Граніт», «Успішна молодь», «Титан», «Метеор», міст Нової Каховки, Генічеська, Берислава, смт Новотроїцького) змагались за звання кращих.
В гострій та захоплюючій боротьбі, продемонструвавши волю до перемоги у двох видах змагань (легкий та дозований контакт), спортсмени розіграли 50 комплектів нагород.
За підсумками змагань призові місця зайняли: 1 місце  (28 медалей) — спортивний клуб «Фенікс», 2 місце (23 медалі) – спортивний клуб «Граніт», 3 місце (18 медалей)  – спортивний клуб «Метеор».
Всі призери змагань увійшли до складу збірної області, яка у квітні-травні поточного року  візьме участь у чемпіонатах України з рукопашного бою.


Фото:

Нашi партнери