Чемпіонат області з футзалу 2011-2012 років серед команд дівчат 1996-1997 р.н.

9-10 березня 2012 року в місті Бериславі в спорткомплексі «Юність» районної комплексної ДЮСШ ім. В.К.Сергеєва відбулися змагання чемпіонату області з футзалу 2011-2012 років серед команд дівчат 1996-1997 років народження, в яких виступили 6 футзальних команд області цієї вікової групи (жіночий футбол культивується в 10 позашкільних навчальних закладах спортивного профілю).

У змаганнях взяли участь команди «Спартак» (Скадовський район), «Садівчанка» (Білозерський район), «Ровінчанка» (Генічеський район),  «Олешшя»  і «Золота нива» (Цюрупинський район), «Колос» (Каховський район). Змагання відбулисяі за коловою системою в одне коло з метою проведення кожною командою максимального числа матчів за 2 ігрових дня.
Після першого туру  стала ясно, що навряд якась команда складе конкуренцію «Золотій ниві», якщо вона не спіймає «зірочку», хоча «Колос» (Каховський район) сумнівався у цьому до свого очного поєдинку з фаворитками, але в останньому матчі турніру «Золота нива» розвіяла їх сумніви, перемігши 2:0.
Таким чином, у результаті проведених змагань переможцями чемпіонату області з футзалу 2011-2012 років серед команд дівчат 1996-1997 років народження стала команда «Золота нива» Цюрупинського  району (директор ДЮСШ Анатолій Діденко) у складі  Тетяни Рижанок, Вероніки Бережної, Ілони Кузнецооїа, Катерини Тіптєвої, Марії Сілянської, Олени Кордиш, Анжели Семиженко, Тетяни Юдіної (тренери Сергій Зібніцький, Сергій Юдін).
Срібний призер – команда «Колос» Каховського району (директор ДЮСШ Олексій Гурнаков, тренери Анатолій Сидоренко і Олексій Гурнаков), бронзовий – ще одна команда з Цюрупинського району «Олешшя» (директор ДЮСШ Анатолій Яковлєв, тренери Василь Довгаль, Валерій Майков).
Переможцям і призерам були вручені пам'ятні призи (кубки), медалі та дипломи управління у справах сім'ї, молоді та спорту облдержадміністрації.

Детальніше звіт  та підсумкова таблиця тут >>>


Фото:

Нашi партнери