Спортивні новини минулого тижня

Тайський бокс Муей-Тай. 16-18 березня у м. Миколаєві у спортивному залі ДЮСШ-2 відбувся відкритий чемпіонат міста з тайського боксу Муей-Тай, де взяли участь і херсонські спортсмени. Вихованці  тренера П.Веренича  Ганна Молдавчук (48 кг) та Денис Повалій (67 кг) стали чемпіонами Миколаєва-2012.

Гандбол. З 14 по 19 березня 2012 року у м.Ужгороді проходив  фінал всеукраїнських дитячо-юнацьких змагань з гандболу серед дівчат 1995–1996 років народження за участю  8 команд.  Збірна команда Херсонської області (тренери - Л.Косенко та С.Зайнчковський) завоювала срібні нагороди.

Футзал.  17 - 18 березня 2012 року у м.Херсоні відбувся фінал чемпіонату області з футзалу, у якому виступили  6 команд.
За підсумками змагань  перше місце завоювала команда «Темп-2» (с.Микільське), друге місце – команда «Темп» (с.Микільське), третє місце – команда «Яничар» (с.Птахівка Скадовського району).

Інваспорт. З 14 по 18 березня 2012 року ц м. Таллінн (Естонія) пройшов чемпіонат Європи з легкої атлетики серед спортсменів з вадами слуху за участю спортсменів 17 країн Європи.
Від Херсонського облцентру «Інваспорт» взяли участь заслужені майстри спорту України Наталія Урсуленко  і Володимир Турков та молодий спортсмен Максим  Манченко.
Перше командне місце на чемпіонаті зайняла збірна команда Росії, друге місце – команда Білорусії, на третьому – команда України.
Наталія  Урсуленко стала срібною призеркою у штовханні ядра, Володимир Турков був п’ятим на дистанції 400 м, а Мак5сим Манченко зайняв 8 місце з бігу на 800 м. Спортсменів тренують заслужені тренери України І.Міщенко і  С.Сергєєв, тренер вищої категорії О.Тимолаєв.


Фото:

Нашi партнери