Чемпіонат України з шахів серед юнаків і дівчат до 14 років у Херсоні

20 березня Херсонський міський голова Володимир Сальдо і депутат міської ради, генеральний директор ВАТ «Херсонський суднобудівний завод» Василь Федін відкрили фінальні змагання чемпіонату України з шахів серед юнаків і дівчат до 14 років, які пройдуть  на базі Херсонської дитячо-юнацькій спортивній школі з шахів і шашок до 31 березня 2012 року.
За останні 15 років Херсон вдруге виборов право провести турнір такого високого рівня. Цього року вперше найкращих визначатимуть у 3-х видах ігор: класичній, швидкій та блискавичній.
Володимир  Сальдо привітав учасників  чемпіонату з 11 регіонів України: Києва, Одеси, Миколаєва, Херсона, Донецька, Керчі, Краматорська, Луганська, Львова, Івано-Франківська, АР Крим та тренерів, зазначивши, що проведення змагань такого високого рівня вдруге поспіль на базі саме Херсона – це висока оцінка роботи Херсонської школи шахів, яка напряму впливає на підвищення іміджу самого міста.
Для проведення чемпіонату за рахунок спонсорських коштів придбано  шаховий інвентар - 15 комплектів шахів «Стаунтон» та 10 електронних годинників. Зміцнення матеріальної бази дозволить школі й надалі проводити змагання всеукраїнського та міжнародного рівнів.
 Переможці здобудуть право на участь у чемпіонатах світу та Європи.


Фото:

Нашi партнери