Турнір з футзалу серед ветеранів

18 березня 2012 року в спортивному залі Каховської ДЮСШ відбувся традиційний відкритий турнір з футзалу серед ветеранів, присвячений пам’яті футболістів Каховщини.
Цього року в змаганнях взяли участь команди ветеранів футболу (віком 40 років та старші): збірна м. Каховки, збірна м. Нової Каховки, «Скіф» (Нижні Сірогози), «Азовець» (Генічеськ) та «Вікторія» (Асканія-Нова). Турнір, організований відділом у справах сім»ї, молоді та спорту Каховської міської ради, проходив за підтримки Каховської організації Партії регіонів, народного депутата України Миколо Баграєва, ПрАТ «Чумак» та ТОВ «Тройка» (мінеральна вода «Каховка»). Учасників та вболівальників перед початком змагань привітали заступник міського голови Віталій Чернявський та начальник відділу у справах сім»ї, молоді та спорту Віктор Зубков.
Присутні вшанували «хвилиною мовчання» пам’ять футболістів Каховщини, які передчасно пішли з життя.
Ігри турніру проводились за коловою системою у цікавій, безкомпромісній боротьбі та принесли наступні результати:
Асканія-Нова – Н.Каховка – 1:2
Каховка – Н.Сірогози – 3:2
Генічеськ - Асканія-Нова – 6:0
Н.Каховка - Н.Сірогози – 1:2
Генічеськ – Каховка – 4:3
Н.Сірогози – Асканія-Нова – 3:2
Каховка – Н.Каховка – 1:1
Генічеськ – Н.Сірогози – 3:2
Асканія-Нова – Каховка – 2:6
Генічеськ – Н.Каховка – 4:1

Таким чином, у підсумку місця розподілились таким чином:
1. «Азовець» (Генічеськ) – 12 очок
2. м. Каховка – 7 очок
3. «Скіф» (Н.Сірогози) – 6 очок
4. м. Нова Каховка – 4 очки
5. «Вікторія» (Асканія-Нова) – 0 очок

Команда «Азовець» (Генічеськ), як переможець турніру,  нагороджена почесним дипломом відділу у справах сім’ї, молоді та спорту, грошовою винагородою від народного депутату України М.Баграєва та призами від ПрАТ «Чумак». Команди-призери з Каховки та Нижніх .Сірогоз  відзначені почесними дипломами та грошовими винагородами від Каховської міської організації Партії регіонів. У складі збірної команди Каховки «срібними» призерами турніру стали: Василь Росошик, Сергій Дегтярьов, Сергій Кисельов, Руслан Кошелєв, Олексій Шешеня, Анатолій Малишенко, Сергій Кашулін, Олександр Санін.

Всі команди-учасниці та кращі гравці турніру також відзначені призами від ПрАТ «Чумак». Кращими футболістами змагань оргкомітет визнав:
- «Кращий воротар» - Володимир Цибулько (Асканія-Нова)
- «Кращий захисник» - Станіслав Чудновський (Н.Сірогози)
- «Кращий форвард» - Віталій Слєпов (Генічеськ)
- «Кращий гравець турніру» - Олександр Ганчев (Генічеськ).
У номінації «За відданість футболу» були нагороджені найдосвідченіші учасники турніру – Володимир Семенко (Н.Каховка) та Василь Росошик (Каховка).
Високий організаційний рівень проведення турніру забезпечила бригада арбітрів у складі Віктора Чухрая, Олексія Шевченка та Володимира Вороніна.


Фото:

Нашi партнери