Сергій Глущенко провів селекторну нараду щодо Всеукраїнського місячника "Спорт для всіх-спільна турбота"

20 березня 2012 року в Києві відбулася селекторна нарада під головування Першого заступника Голови Державної служби молоді та спорту Сергія Глущенка.
Нарада присвячена проведенню Всеукраїнського місячника "Спорт для всіх-спільна турбота", який буде проходити з 1 по 30 квітня 2012 року. Під час цього заходу будуть облаштовані та впорядковані спортивні майданчики по всій країні. Планується, що у цьогорічному місячнику візьмуть участь понад 2,9 млн людей та буде впорядковано 35 824 майданчики.
Звертаючись до учасників наради, Перший заступник голови наголосив, що з метою залучення широкої громадськості до впорядкування та облаштування спортивних майданчиків створені в областях комісії мають чітко організувати всі роботи і звернути особливу увагу на якість їх проведення.
Також Сергій Глущенко відзначив важливість інформаційно-пропагандистської кампанії для  привернення уваги державних і недержавних організацій, молоді і дітей до питань щоденного заняття населення фізичною культурою і спортом та створення належних умов для щоденних занять.
За підсумками проведення місячника буде визначено кращі населені пункти у кожній області та три кращі області. Від спонсорів заходу переможцю буде вручено суперприз – атлетичний спортивний майданчик.
В нараді взяли участь Директор департаменту фізичного виховання та масового спорту Ніна Уманець, Директор Всеукраїнського центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Петро Мартин, керівники регіональних структурних підрозділів з фізичної культури та спорту, директори регіональних центрів «Спорт для всіх», представники "Інваспорту", керівники обласних управлінь Комітету фізичного виховання та спорту МОНмолодьспорту України, керівники обласних фізкультурно-спортивних товариств, відомчих фізкультурно-спортивних організацій, представники компанії -спонсора.


Фото:

Нашi партнери