Перемоги генічеського спортсмена Ігоря Солопа

З 12 по 21 березня 2012 року у місті Далсфен (Нідерланди) відбувся відкритий Європейський чемпіонат з рукопашного бою. Ці змагання мали статус відбіркових до чемпіонату світу 2012 року.

У чемпіонаті взяло участь більше 1000 учасників з 18 країн світу, команду України представляли 25 спортсменів, серед яких у вагові категорії 80 кг був представник Херсонщини Ігор Солоп,  президент Генічеського  спортивного клубу «Метеор», тренер ГР ДЮСШ з рукопашногоу бою.
Наполегливість, мужність, майстерність та велике бажання перемогти принесли Ігорю й відмінний результат. Він зайняв перше місце у повному контакті та третє місце у легкому контакті.


У Генічеській районній державній адміністрації радісно зустріли звістку про перемоги свого спортсмена. Заступник голови районної державної адміністрації Олена Грищенко щиро привітала Ігоря Солопа з набутими перемогами та побажала йому продовжувати гідно представляти спортсменів Генічеського району на наступних змаганнях, а як тренеру ГРДЮСШ з рукопашного  бою та президенту спортивного клубу «Метеор» - вчити та виховувати молодь патріотами України, повідомляється на сайті Генічеського районної державної адміністрації.

Ігор Солоп щиро вдячний спонсорам своєї поїздки - керівництву ЧСП «Новогригорівське» (Шулік О.В.), ТОВ ВДМ «Азов-Дон» (Кузнєцов Д.Л.), ФГ «Агросоюз»! (Гармаш В.Г.).


Фото:

Нашi партнери