Кращих заохочуватимуть грошима

З метою підтримки і стимулювання розвитку спорту вищих досягнень у м. Херсоні, створено комісію з призначення іменних стипендій Херсонської міської ради кращим спортсменам міста.

До неї увійшли секретар міської ради Зоя Бережна, заступник міського голови Сергій Черевко, депутати міської ради Алла Беліченко, Ростислав Маршак, Віктор Шевчук, начальник управління молоді та спорту міської ради Юрій Кліментенко, директор Херсонського міського спортивного комбінату «Кристал» Олексій Левченко, декан факультету фізичного виховання та спорту Херсонського державного університету Борис Кедровський та ін.

Також затверджено Умови призначення іменних стипендій Херсонської міської ради кращим спортсменам міста.
15 стипендій у розмірі 3 тис.960 грн. кожна (з розрахунку по 330 грн. протягом 12 місяців) виплачуватимуться одноразово протягом 2012 року, за рахунок цільових коштів міського бюджету, які перераховуються управлінню молоді та спорту міської ради для виплати стипендіатам.
До участі в конкурсі допускаються спортсмени віком до 20 років, які успішно виступили на всеукраїнських та міжнародних змаганнях різного рівня, проживають та мають реєстрацію в м. Херсоні.

Клопотання про здобуття стипендії спортсменами-кандидатами подаються міськими федераціями, клубами, радами фізкультурно-спортивних товариств, відомств та іншими організаціями фізкультурно-спортивної спрямованості.
Організація, яка подала клопотання, несе відповідальність за достовірність наданої інформації про кандидатів на здобуття стипендії.
Управлінню молоді та спорту міської ради доручено до 26 березня п.р. підготувати подання про призначення в 2012 році іменних стипендій Херсонської міської ради кращим спортсменам міста для розгляду на засіданні комісії.


Фото:

Нашi партнери