Не будь байдужим до свого міста!

Не чекаючи  на початок в області  з 1 квітня  Всеукраїнського місячника  з упорядкування та облаштування спортивних споруд  напередодні весняно-літнього періоду «Спорт для всіх – спільна турбота», 24 березня біля стадіону «Кристал»  (вул. Перекопська) управлінням молоді та спорту Херсонської  міської ради проведено суботник «Молодь за чисте місто» у  рамках реалізації міської програми «Молодь Херсона» на 2010/14 роки, а також програми «Стадіон «Кристал» руками херсонців». 
До побілки паркану стадіону, бордюрів та дерев вздовж вул. Перекопської, а також зібрання понад 10 мішків випадкового сміття долучилися представники депутатського корпусу, заступник міського голови Сергій Черевко, начальник та співробітники управління молоді та спорту міської ради, директор стадіону «Кристал», а також активні футбольні вболівальники, всі разом, дружня команда небайдужих до майбутнього стадіону і до зовнішнього вигляду міста в цілому. 
Починаючи з 26 березня, Херсонський міський голова Володимир Сальдо  оголосив про проведення в Херсоні місячника з благоустрою, тож організувати суботник або  «чистий» четвер можуть всі бажаючи: біля власного будинку, навчального закладу,  на спортивному майданчику.


Фото:

Нашi партнери