Генічеськ. Успішний виступ команди на зональних змаганнях з волейболу VІ літніх спортивних ігор Херсонщини

22 березня 2012 року збірна команда Генічеського району взяла участь у зональних змаганнях VІ літніх спортивних ігор Херсонщини з волейболу,  які  пройшли у смт Новотроїцьке. 
До складу команди юнаків увійшли учні  ВПУ – 17: Олександр Олейников, Павло  Малиновський,Євген Івахненко, Артем  Хома, Микола  Кузьменко та їх наставник - керівник фізичного виховання Олександр Щербіна, а також Олександр Семенов (Новоолексіївка),Сергій Щербіна (Генічеська гімназія) і  Віктор Панамарьов (Сокологірненська ЗОШ). У зональних змаганнях спортсмени зустрілися з командами Новотроїцького, Іванівського та Нижньосірогозького районів. У підсумку генічеська команда зайняла  ІІІ  місце.
Команда дівчат  в основному   складалася із вихованок  Генічеської загальноосвітньої школи № 3  (Олена Сезько, Оксана  Ліпчевська,  Луіза Арутюнян, Євгенія  Ушакова, Ганна Рижих, Аліна  Малига) та Наталії  Остиченко (Сокологірненська ЗОШ). Команду очолювали Сергій  Злоцький і Юрій  Панамарьов, вчитель фізичного виховання Сокологірненської ЗОШ. 
Незважаючи на те, що дівчата  генічеської команди були  на 2-3 роки молодші своїх суперників, вони показали достойну гру і вибороли перемогу.
Вітаємо їх! І бажаємо успіху у фінальних змаганнях, які пройдуть 3-4  квітня у м. Нова Каховка.

Фото:

Нашi партнери