Фінал Всеукраїнських змагань з гандболу серед дівчат 1997-1998 р. н

23-27 березня у Херсонському вищому училищі фізичної культури відбувся фінальний тур Всеукраїнських змагань з гандболу серед дівчат 1997-1998 р. н.
У змаганнях взяли участь команди з 6 областей: Закарпатської, Запорізької, Київської, Рівненської, Тернопільської та Херсонської.

У гострій та захоплюючій боротьбі, продемонструвавши волю до перемоги, показавши яскраву техніку, спортсменки провели 5 ігрових днів. За підсумками змагань, достроково, без жодної поразки, перше місце зайняла команда Херсонської області у складі: воротарі - Катерина Капля та Тетяна Кузіванова, гравці -  Анастасія Курач, Маргарита та Кристина Гречка, Ганна Сільвестрова, Марина Поцелуєва, Анастасія Лендринська, Світлана Королькова, Аліна Садова, Олена Каменщік, Олена Воробйова, Катерина Єфремова, Анастасія Гусєва та тренери Вікторія Жосан і Наталія Вдовиченко.
Срібними призерами змагань стала команда Запорізької області, на ІІІ місці - Закарпатської.

Кубок переможцям вручив особисто Херсонський міський голова Володимир Сальдо, який постійно підтримує цей захоплюючий ігровий вид спорту: «Шановні учасники та гості Всеукраїнських змагань з гандболу! Від імені херсонської громади та від себе особисто дякую майстрам та молодим зірочкам гандболу за чудове спортивне дійство, подароване нашому місту. Херсон пишається своєю школою з гандболу, своїми спортсменами і тренерам і радо вітає гостей з інших міст України. Нехай у вашому подальшому спортивному житті будуть лише підкорені вершини!».
Як повідомляє прес-служба Херсонської міської ради, близько 450 тис. грн фактично направлено з міського бюджету 2011 р. для підтримки і розвитку гандболу в Херсоні. 2012 року на ці цілі планується направити 600 тис. грн.


Фото:

Нашi партнери