Спортивний тиждень Херсонського обласного центру "Інваспорт"

Волейбол. З 19 по 25 березня 2012 року в м. Полтава пройшов чемпіонат України з волейболу серед спортсменів з вадами слуху, у якому взяли участь 9 команд.  Молода  херсонська команда у складі 10 спортсменів виборола 6 місце ( тренер команди – Олексій Горбатенко).

Бадмінтон. 24 березня 2012 року у спортивному залі ПТУ-18 пройшли обласні відбіркові змагання з бадмінтону. За право виступати у фінальних змаганнях  XIX Всеукраїнської  спартакіади «Повір у себе»  у вересні 2012 року в Національному центрі «Україна» (м. Євпаторія) боролися 15 спортсменів.
Кращими в старшій віковій групі були херсонці: Олександр Довгань і Наталія Ненько. у молодшій групі – Діана Губар і Євгеній Ємець (тренер-викладач – Максим Веселий).

Плавання. 26 березня 2012 року в місті Миколаєві в плавальному басейні «Водолій»   почалися Всеукраїнські відбіркові змагання  XIX Всеукраїнської    спартакіади «Повір у себе» з плавання серед  спортсменів з ураженням  опорно-рухового апарату .  Від Херсонського облцентру «Інвасполрт»   у змаганнях беруть  участь чотири спортсмени – Роман Федкевич,  Євгенія  Бикова, Альона Шубара і Віталій Ситниченко (тренер-викладач – Елла Бенедик)


Фото:

Нашi партнери