Каховка. V турнір з футболу пам'яті заслуженого тренера України П.І. Безносенка

З 18 по 25 березня на футбольних полях Херсонщини проходили змагання V всеукраїнського турніру з футболу, присвяченого пам’яті заслуженого тренера України Петра Івановича Безносенка, ветерана Великої Вітчизняної війни, видатної постаті у вітчизняному футболі, який довгі роки працював в Асоціації аматорського футболу України, був нагороджений відзнакою УЄФА за особистий внесок у розвиток футболу.
За кілька років проведення цей турнір набув заслуженої популярності не тільки, як захід вшанування авторитетного, у футбольних колах, фахівця, але і як важливий етап у передсезонній підготовці провідних аматорських та професійних футбольних клубів до нового футбольного сезону.
Організатором турніру виступала Асоціація аматорського футболу України.
Цього року матчі проходили на стадіонах «Олімпійський» та «Авангард» (Каховка), «Таврія» (Н.Каховка), «Колос» (Хлібодарівка) та «Старт» ім. Пуляєва (Новотроїцьке).

У турнірі взяли участь дев»ять команд: Спортивний клуб «Каховка», «Енергія» (Н.Каховка), «Таврія» (Н.Каховка), «Кристал» (Херсон), «Колос» (Хлібодарівка), «Торпедо» (Миколаїв), «Мир» (Горностаївка), «Таврія» (Новотроїцьке) та «Нове Життя» (Андріївка Полтавської обл.).

Незважаючи на початок сезону, команди-учасниці продемонстрували добрий рівень фізичної та технічної підготовки. Вболівальники, які скучили за великим футболом, і яких чимало збиралось на трибунах стадіонів, побачили багато видовищних, безкомпромісних футбольних поєдинків.

Переможцем V всеукраїнського турніру з футболу пам'яті  П.І. Безносенка стала команда «Мир» (Горностаївка Новотроїцького району).


Фото:

Нашi партнери