Білозерка. Фінальні змагання районного етапу Національного Кубку шкільного футболу «ЄВРО - 2012»

29 березня 2012 року в смт Білозерка на стадіоні «Харчовик» відбулися фінальні змагання районного етапу Національного Кубку шкільного футболу «ЄВРО - 2012», в яких взяли участь переможці зональних змагання юні футболісти Токарівської, Дніпровської, Киселівської, Станіславської загальноосвітніх шкіл.
Перед початком змагань, юних спортсменів привітали голова Білозерської районної державної адміністрації Валерій Поддубний, який зазначив, що «вирішальний матч турніру пройде на НСК «Олімпійський» - арені майбутнього фіналу ЄВРО-2012. Це ще один престижний стимул для юних учасників.

Так само як і можливість виступити в тих містах і на тих аренах, які влітку прийматимуть найяскравіших зірок європейського та світового футболу. Найголовнішим результатом цього всеукраїнського проекту буде реальна можливість для кожного з його учасників поринути у чарівну атмосферу спортивного свята - атмосферу неповторних емоцій, чесного суперництва та дружби. Можливість відчути смак своїх перших перемог і зробити ще один крок до здорового майбутнього у фізично та морально здоровій країні. В змаганнях районного етапу турніру взяли участь 24 команди з шкіл району, а це - 435 учнів 9-11 класів».

Також до учасників турніру звернулися начальник обласного управління з фізичного виховання та спорту, заслужений тренер України Юрій Кан, представник Міністерства освіти і науки, молоді та спорту України Дмитро Куницький. 

У ході напруженої спортивної боротьби, демонструючи неабияку витримку, спортивний запал і енергію, перемогу здобула команда Киселівської загальноосвітньої школи. На другому місці спортсмени із Дніпровської загальноосвітньої школи, на третьому місці - юні футболісти Станіславської загальноосвітньої школи. Команда переможець нагороджена кубком і грамотою Білозерської районної державної адміністрації і районної ради.

На згадку про змагання всім учасникам начальник обласного управління з фізичного виховання та спорту Юрій Кан вручив дипломи за участь у Національному Кубку України з футболу «ЄВРО-2012» серед школярів.

9 квітня 2012 року в смт Білозерка на стадіоні «Харчовик» команда переможець районного етапу буде приймати команду– переможця з міста Херсона.


Фото:

Нашi партнери