Горностаївка. Фінал району " Тато, мама, я - спортивна сім’я"

30 березня 2012 року в спортивному залі Горностаївської дитячо-юнацької спортивної школи  за підтримки голови районної державної адміністрації  Г.Вермієнка пройшли щорічні змагання серед сімей району „Тато, мама і я – спортивна сім’я, мета яких пропагування здорового способу життя, зміцнення родинних зв’язків, стимулювання сімейного дозвілля.

Звання найкращої спортивної сім’ї виборювали 7 команд: це родини Ігоря та Наталії Петренків (с. Червона Поляна), Олексія та Юлії Сікор  (с. Костянтинівка), Миколи та Ірини Чуч (с. Дубівка), Кості та Інни Непомнящих,  Олександра та Альони Пендаків  (смт Горностаївка), Олега та Людмили  Лемешевих ( с. Каїри), Миколи та Тетяни Пилип’юків (с. Маринське).
Учасників родинного свята привітала начальник відділу у справах сім’ї, молоді та спорту районної державної адміністрації  Т. Матецька, яка побажала родинам спортивних команд  і вболівальникам  міцного здоров’я, бадьорості, спортивного настрою і перемог.
Спортивні сім’ї міряли свої сили у естафетах на швидкість, координацію, витривалість і в силових вправах: „Флорбол”, „Перенеси сім’ю, „Стрибки в мішках”, „Дарте”, „Розкидати й зібрати”, „Гусениця”.
Завзяті і азартні учасники понад усе  прагнули перемоги, тому старалися з усіх сил. Двогодинні змагання минули, як одна мить.  Сміх і веселощі  супроводжували всі етапи конкурсних завдань.

За результатами змагань   І місце посіла сім’я Чуч (с.Дубівка), ІІ – сім’я Сікор (с.Костянтинівка), а „бронзу” отримали сім’я Непомнящих (смт Горносчтаївка). Майже впритул до переможців, за кількістю набраних балів, була сім’я Петренків (с.Червона Поляна).
Грамоти, подарунки та солодощі від районної державної адміністрації були добрим „десертом” до гарного настрою як переможцям, так і всім учасникам, повідомляється на сайті Горностаївської райдержадміністрації.


Фото:

Нашi партнери