Херсонські паралімпійці відправляються на Ігри у Ріо-де-Жанейро

Керівництво Херсонського регіонального центру «Інваспорт» та  ДЮСШІ  у складі спортивної делегації від Херсонської області взяли участь в офіційних проводах збірної паралімпійської команди України на ХV  Паралімпійські ігри в Ріо-де-Жанейро  (Бразілія), які проходили 27 серпня 2016 року в Києві  на  Майдані Незалежності.

Цього дня делегати з усіх куточків України з прапорами, лозунгами, у національних костюмах щиро вітали збірну паралімпійську команду України.

До основного складу збірної команди  ввійшли 172 спортсмени, які виступлять у 15 із 22  видів паралімпійської програми змагань.

Херсонщину представляють 3 спортсмени: майстер спорту України міжнародного класу, триразова чемпіонка та дворазова срібна призерка чемпіонату світу 2015 року  Єлизавета Мерешко (плавання), майстер спорту України міжнародного класу, бронзовий призер ХІV  Паралімпійських ігор 2012 року у Лондоні Володимир  Козлов (веслування академічне)  і  майстер спорту України, срібний призер  ХІV  Паралімпійських ігор 2012 року у Лондоні Іван Доценко (футбол ДЦП).

Візьме участь у Паралімпійських іграх і тренер-викладач ДЮСШІ, старший тренер національної збірної України з настільного тенісу,  майстер спорту СРСР Юрій Гусев.

Нагадаємо, ХV Паралімпійські ігри пройдуть в Ріо –де- Жанейро ( Бразілія) з 7 по 18 вересня 2016 року. Від України у Іграх візьмуть участь 172 спортсмени із 21 області України. Україніські  паралімпійці дебютуватимуть також у двох видах спорту - параканое та волейболі.


Фото:

Нашi партнери