Остаточні результати херсонських боксерів на турнірі пам’яті Олександра Суворова

З 25 по 27 серпня у м. Іхмаїлі в СК «Портовик» проходили змагання міжнародного рівня, XVIII Міжнародний відкритий Кубок міста з боксу пам’яті Олександра Суворова. У четвер, 25 серпня, відбулося відкриття турніру, а в суботу, 27 серпня, пройшли фінальні бої та відбулося нагородження переможців.

Організаторами турніру виступили: Ізмаїльська федерація боксу спільно з Одеською федерацією боксу (президент - Сергій П'ятецький), а також Клуб боксу «Дунаєць» на чолі з Фоатом Гузаїровым та відділ у справах сім'ї, молоді та спорту Ізмаїльської міської ради.

У турнірі взяли участь 90 спортсменів з Чернігівської, Вінницької, Миколаївської, Херсонської, Хмельницької, Дніпропетровської, Одеської, Харківської, Запорізької, Сумської, Київської областей, а також боксери з Молдови (Кагул, Бендери, Бєльці, Кишинів), Придністров'я (Тирасполь), Вірменії та Азербайджану. Чоловіки змагалися у 10 вагових категоріях, у тому числі і важковаговики категорії +91 кг, а жінки - в 6 вагових категоріях, починаючи від 51 кг і закінчуючи 75 кг. До участі у змаганнях в цьому році були допущені боксери 1997 р. н. і 1998 р.н., які мають підготовку не нижче кандидата в майстри спорту.

Херсонські боксери на цьому турнірі виступили наступним чином.

У ваговій категорії 51 кг Ганна Мазур в складному бою гідно програла Інні Цапкевич з Київської області та отримала бронзову нагороду.
У ваговій категорії 54 кг Олександра Яковенко програла Мар’ї Олександровій. В результаті Олександра здобула бронзову нагороду.
У ваговій категорії 60 кг Тигран Гаспарянц переміг Олександра Пітчина з Дніпропетровської області. В результаті двобою Тигран здобув золоту нагороду.

Отож, у підсумку херсонська збірна отримала: 1 золоту (Тигран Гаспарянц, 60 кг) та 2 бронзові нагороди Ганна Мазур (51 кг), Олександра Яковенко (54 кг)


Фото:

Нашi партнери