Горностаївці святкували День незалежності Ураїни на спортивних майданчиках

24 серпня  на  Горностаївщині  шанувальники спорту і здорового способу життя святкували  День незалежності України традиційно на спортивних майданчиках. Радісно і весело на прибережжі селища пройшли змагання з пляжного волейболу, шашок, шахів, армреслінгу, підніманні гир, міні-футболу, дитячі рухливі ігри, естафети, конкурси. Кожен учасник міг максимально розкрити свої здібності.

Волейбольні команди  (а це 6 жіночих та 5 чоловічих) були налаштовані лише на перемогу. Всі ігри пройшли в боротьбі, в якій вирувала жага до перемоги.

Найрезультативнішими   серед жіночих команд стали команди у складі Яни Мошти та Вікторії Магдич, Валентини Крамар та Марини Троян, Світлани Лимаренко та Євгенії Махнюк, серед чоловічих команд - команди Владиславів Федорка та Лебедя, Владислава Чебана та Миколи Макоїда, Владислава Шептуна та Андрія Філозова.

Серед   шахистів найсильніший - Олексій Тарасич, Сергій Лисенко, Анатолій Чистік, з шашистів - Олексій Тарасич, Дмитро Горох (старший) та Дмитро Горох (менший). 

Окрасою  спортивних заходів, присвячених Дню незалежності України стали змагання з армреслінгу та гирьового спорту, яку  ініціював та провів Максим Багжанов. В армреслінгі найкращий  - Андрій Лаптєв. Переможцем в жимі гир  (32 кг)  став Олександр Степаненко - 31 раз.

Глядачі та організатори заходу отримали задоволення від напруженої ігри  з   міні-футболу, яку запропонував   та матеріально підтримав  представник команди «Патріот» Сергій Чистік. Випробувати свої сили та поборотися  в міні-футбол  побажали 4 команди. Перемогла команда  Івана Носенка (Олексій Бризгун, Євген Кудас), друге місце за командою Сергія Чистіка (Владислав Шептун, Андрій Філозов).

По закінченню спортивного свята  переможці та учасники отримали подарунки, про які подбала Горностаївська селищна рада.

Приємно, що участь у змаганнях беруть і юні спортсмени, які стануть гідною заміною старших гравців. Це свідчить про те, що молоде покоління - за спорт та здоровий спосіб життя, повідомляє Горностаївська районна державна адміністрація.


Фото:

Нашi партнери