Турнір з футболу, присвячений пам’яті Павла Ріпки

13 серпня 2016 року о 10.00 у смт Велика Лепетиха на стадіоні «Колос» відбувся  турнір з футболу, присвячений пам’яті Павла Ріпки.

У пам'ять про відомого земляка, вчителя фізичної культури та спорту Великолепетиського ПТУ № 22  вже багато років поспіль проводиться традиційний турнір з футболу.

У турнірі взяли участь команди ФК «Кам᾿янка-Дніпровська» (ветерани) та ФК «Лепетиха» (ветерани). Перед початком турніру  спортсмени  вшанували хвилиною мовчання пам’ять вчителя фізичної культури Павла Ріпки, людини яка присвятила своє життя спорту.

Зі словами вдячності до спортсменів звернулась дружина  покійного Глоба Антоніна, яка подякувала від імені себе та своїх дітей, тим людям, які пам’ятають  футболіста - активного спортсмена селища та кожного року вшановують  його пам'ять, побажала усім міцного здоров’я і  подальших успіхів у спорті.

У напруженій боротьбі за Кубок переможцем стала команда Кам’янки-Дніпровської, яка перемагла ФК «Лепетиха» з рахунком 2:1. За фінансової підтримки дружини покійного Глоби Антоніни, сектору молоді та спорту  Великолепетиської районної державної адміністрації членів команд нагороджено грамотами, кубком та призами.

Турнір пройшов за організацією сектору молоді та спорту райдержадміністрації. Завідувач сектору молоді та спорту  районної державної адміністрації Ясінська І. подякувала командам, що взяли участь у турнірі пам’яті П. Ріпки, особливо команді Кам’янка-Дніпровська.


Фото:

Нашi партнери