Берислав. Кубок пам’яті В.К. Сергеєва

7 квітня 2012 року у місті Бериславі відбувся традиційний турнір з волейболу на кубок, присвячений пам’яті В.К. Сергеєва, повідомляється на сайті Бериславської районної державної адміністрації..
Серед команд, що взяли участь у змаганнях були представленні колективи “Крим-Сода”(АР Крим), “КЕП” (Херсон), команда міста Нова Каховка, міста Зеленодольська (Дніпропетровська область), “Вітал-Агро” (Бериславський район), “Агро-спорт” (Скадовський район), “СК Галант” (Чаплинський район) Херсонської області. Всі учасники мали на меті довести свої спортивні амбіції на спортивному майданчику та вибороти  знатний трофей.
З привітальним словом  до присутніх звернувся голова районної державної адміністрації Я. Павлівський, який зазначив: “Особлива увага до сьогоднішнього турніру викликана тим, що 2012 рік проголошено в Україні роком спорту та здорового способу життя і наша мета всіляко підтримувати починання молоді, творити власну долю, підтримувати покоління, що змалечку вишколює свої ідеали та дивиться в майбутнє цілеспрямовано. В цей день ми в першу чергу вшановуємо пам’ять видатної для нашого краю особистості – Віктора Корнійовича Сергєєва, котрий у 80-х роках минулого сторіччя зініціював реконструкцію колишньої господарської споруди в спортивний комплекс дитячо-юнацької спортивної школи”.
Також, керівник району представив шановних гостей, що виявили бажання взяти участь у заході. Серед них: начальник УМВС України в Херсонській області, генерал-майор  В.Літвін, генерал-майор Ю. Карленко, начальник державного управління охорони навколишнього середовища в Херсонській області П. Попович, голова Голопристанської районної державної адміністрації О. Морєв та інші.
За результатами турніру перше місце посіла команда Бериславського району “Вітал - Агро”, команди Чаплинського району “СК Галант” та об’єднана команда міст Нова Каховка та Берислав – відповідно друге та третє місця.


Фото:

Нашi партнери