Інваспорт. Футбольні новини

З 6 по 8 квітня 2012 року в місті Севастополь (АР Крим) відбувся  відкритий турнір з фут залу « Кубок Чорного моря»  серед спортсменів з вадами слуху, приурочений 100–річчя Севастопольського футболу.
На участь в турнірі були запрошені команди спортивних товариств глухих, в тому числі центрів «Інваспорт» областей і міст України, АР Крим. 
Херсонщину представляла збірна команда облцентру «Інваспорт»  (тренер-викладач  Олександр Стародубець). 
У нелегкій боротьбі Херсонські «Інваспортовці» вибороли  І- е  командне місце і були нагороджені «Кубком «Чорного моря», дипломами, та медалями турніру. 
Кращими футболістами турніру були визнані херсонці: Сергій Мура (воротар турніру ), Вячеслав Желамський (нападник), ,Дмитро Паламарчук.
Активну участь у підготовці спортсменів до турніру взяла адміністрація Херсонського медичного коледжу ( директор –  Микола Ващук).
 
Ще одна новина. Національний  комітет  спорту інвалідів України включив до підготовки та участі в проекті «Євро-2012» на урочистому відкритті чемпіонату в м. Києві  двох юних футболістів Херсонського «Інваспорту»: Романа Гречина та Михайла Шерстюка, які  на сьогодні беруть участь у навчально-тренувальних зборах в Національному центрі міста Євпаторія.

Фото:

Нашi партнери