Спортивні змагання на Кубок мера з нагоди Дня міста Глої Пристані

24 вересня 2016 року у місті Гола Пристань за сприяння та участі Голопристанського міського центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» у спортивному комплексі, на спортивних майданчиках, міському стадіоні «Дніпровець», на річці Конка пройшли спортивні змагання на Кубок мера з нагоди Дня міста - 307-ї річниці заснування міста Гола Пристань.
На урочистому відкритті спортивних змагань був піднятий прапор України кращими вихованцями спортивного комплексу. З привітальним словом виступили: міський голова Олександр Бабич та виконавчий директор Херсонської обласної дитячо-юнацької футбольної ліги  В’ячеслав Роль.

Класичний волейбол. Змагання відбулися на спортивному майданчику зі штучним покриттям за участю команди: «Гопри-1», «Гопри-2», Новазбур’ївська ЗОШ №1.  Загальна кількість спортсменів склала 48 чоловік. Переможцем стала команда «Гопри-1», друге місце посіла команда Н.Збур’ївська ЗОШ №1, третє «Гопри-2».

Веслування на байдарках і каное. Змагання з веслування проходили на річці Конка, у яких взяли участь команди ДЮСШ № 2 з м. Херсона, с. Нової Збур’ївки і вихованці Голопристанського міського центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх». Загальна кількість спортсменів склала 35 чоловік. Було проведено 5 заїздів на байдарках. У чотирьох заїздах перемогли вихованці Голопристанського міського центру «Спорт для всіх» і в одному заїзді перемогу одержав вихованець ДЮСШ № 2  м. Херсона.

Бокс. У змаганнях, які проходили у Палаці Спорту взяли участь 14 спортсменів. Матчева зустріч відбулася між вихованцями міського центру «Спорт для всіх» м. Гола Пристань і спортивним клубом «Панчер» смт Антонівка Херсонської області. Кращими боксерами визнано: Ходотаєва (СК «Панчер») і Соколовського («Спорт для всіх»), яким було вручено кубки і медалі від міського голови.

Шашки і шахи. У змаганнях, які проходили у спортивному комплексі, взяли участь 11 спортсменів, з шахів - 12 спортсменів. Змагання проводились серед жінок і чоловіків. Усі партії проходили у безкомпромісній боротьбі.

Баскетбол. Змагання проходили у спортивному комплексі серед дівчат та юнаків за участю команди: «Чемпіон 99» м. Гола Пристань, «Чемпіон 02» м. Гола Пристань, «ДЮСШ № 1» смт Каланчак Херсонської області, «ДЮСШ № 2» смт Каланчак Херсонської області.
Загальна кількість спортсменів склала 50 чоловік. Серед команд 1999 р.н. перше місце виборола команда «ДЮСШ № 1» смт  Каланчак, друге - «Чемпіон 99» м.Гола Пристань. Серед команд 2002 р.н. перемогу одержала команда «Чемпіон 02» м. Гола Пристань, друге місце у команди «ДЮСШ № 2» смт Каланчак, третє - у команди «Чемпіон 02» м. Гола Пристань. Команди переможці і призери були нагороджені кубками і медалями від міського голови, кращі гравці нагороджені призами.

Годзю-рю карате. Змагання проходили у спортивному уомплексі, в яких взяли участь 27 спортсменів, усі вихованці спортивного клубу «Патріот».

Футбол.
  Матчі проходили на міському стадіоні «Дніпровець» серед команд юнаків 2005-2006 рр.н.. У змаганнях взяли участь 135 юних футболістів з команд «Освіта-1» м. Херсон, «Освіта-2» м. Херсон, «Освіта 05» м. Херсон, СДЮСШОР «Кристал» м. Херсон, «Школа № 47» м. Херсон, «Олешшя» м. Олешки, «Динамо» смт Дар’ївка Херсонська область, «Авангард» м. Каховка і ФК «Гопри» м. Гола Пристань.

У напруженій боротьбі перше місце посіла команда  СДЮСШОР «Кристал» м. Херсон, друге - «Школа № 47» м. Херсон, третє - «Освіта-1» м. Херсон. Футболісти ФК «Гопри» зайняли п’яте місце, відставши від призерів усього на 3 очки. Команди були нагороджені кубками, медалями, кращі гравці – призами від міського голови. Призи та кубки вручали: народний депутат Верховної Ради України Паламарчук М.П., директор ДЮСШ «Кристал» Анатолій Жосан і виконавчий директор Херсонської обласної дитячо-юнацької футбольної ліги  В’ячеслав Роль, які були почесними гостями футбольного турніру.


Фото:

Нашi партнери