Чемпіонат України з настільного тенісу серед юнаків та дівчат

У Новій Каховці пройшов третій заключний тур клубного чемпіонату України з настільного тенісу серед юнаків і дівчат 1997-98 років народження.
У дитячій лізі взяли участь 16 команд. Приємно, що команди  області зайняли найвищі місця.
У юнаків команда «Юність» з Нової Каховки стала чемпіонами дитячої ліги. Причому команда не програла ні однієї зустрічі протягом всіх змагань, показавши стовідсотковий результат. У складі команди виступали новокаховчане Владислав Тоткало, Владислав Калугін, учні Херсонського вищого училища фізичної культури Артур Вінницький і Костянтин Єременко. Тренують команду Олександр Таран і Валерій Дружинін.
Вдало виступила й команда дівчат з Херсонського ВУФК. Вона друга, хоча херсонки випередили суперниць із Донецька за підсумками  очних зустріч. У складі команди виступали учні ХВУФК Юлія Сіницина, Юлія Федорова, Олена Налісніковська і Юлія Алексейчик. Тренує команду Тетяна Кузнєцова і Євген Вечорок
 В особистих змаганнях  Владислав Тоткало став переможцем серед юнаків, а представниця  ХВУФК Ірина Підлипна виграла змагання серед дівчат. Крім того,  у дівчат Юлія Сініцина завоювала срібну медаль, а у юнаків Владислав Калугін став бронзовим призером.
Крім нагород і дипломів, всі призери в командних змаганнях одержали цінні подарунки від Федерації настільного тенісу України. А призери в індивідуальних змаганнях були нагороджені солодкими призами від спонсора новокаховських змагань Віктора Тоткало


Фото:

Нашi партнери