Білозерка. Районний етап родинного свята «Тато, мама, я – спортивна сім’я»

Протягом квітня в районі проведено І та ІІ етапи Всеукраїнських змагань «Тато, мама, я – спортивна сім’я». До 20 квітня на базах освітніх закладів району пройшли відбіркові тури (43 родини).

25 квітня 2012 року відділом у справах  сім’ї, молоді та спорту райдержадміністрації проведено ІІ районний етап змагань. На свято здорового способу життя у святково прикрашений зал зібралося 6 молодих сімей, переможців І етапу: Мазманяни з Чорнобаївки, Шарунові-Борові з Посад-Покровки, Ковбаса з Правдиного, Копитіни з Микільського, Данюки з Білозерської ЗОШ № 3 та  Єльцові - господарі Томинобалківці. Перед родинами стояли неабиякі випробування на швидкість, координацію, витривалість, силові вправи та інтелектуальна вікторина. До програми змагань увійшли рухливі естафети: «Флорбол», «Перенеси родину», «Дартс», «Стрибки у мішках», «Розкидати й зібрати», «Гусениця». До питань вікторини увійшли питання з історії Олімпійських ігор давнини та сучасності, знання сучасних видів спорту.

Всі родини показали добру фізичну підготовку та велику волю до перемоги.  У перервах між випробуваннями талановиті діти з Томинобалківської ЗОШ розважали присутніх номерами художньої самодіяльності.
За підсумками змагань перемогу здобула родина Мазманяна Михайла Саносаровича,  Ольги Олександрівни та Микитки із Чорнобаївського НВК, ІІ місце  - за родиною Ковбаси Сергія Васильовича, Лариси Вікторівни та Сергійка з Правдиного, ІІІ місце -  у сім’ї Копитіних Андрія Олександровича, Ірини Миколаївни та  Павлика з Микільського.
Родини переможці отримали грамоти голови районної державної адміністрації та цінні подарунки, учасники нагороджені грамотами за волю до перемоги.  Кожній родині  вручено плакати та буклети щодо пропаганди здорового способу життя.


Фото:

Нашi партнери