Завершилася осіння частина чемпіонату Херсонщини з футболу серед дівчат

22 - 23 жовтня 2016 року в місті Нова Каховка на стадіоні «Таврія» були зіграні матчі ІІ з’їзного туру чемпіонату Херсонської області з футболу сезону 2016/2017 років серед команд дівчат 2002-2003 років народження ХОДЮФЛ (середня вікова категорія).

Ці змагання закривали осінню частину футбольного сезону серед команд дівчат громадської спілки «Херсонська обласна дитячо-юнацька футбольна ліга».

Як повідомлялося раніше, у жовтні також закінчилися змагання І - ІІ турів чемпіонатів Херсонської області серед команд дівчат 1999-2001 та 2004-2006 років народження, в яких узяли участь по 5 команд відповідно.

У змаганні серед дівчат 2002-2003 років народження взяли учать 7 команд: ДЮСШ «Золота нива» Цюрупинської районної ради, Каховської районної ДЮСШ «Колос», Бериславської районної КДЮСШ ім. В.К.Сергеєва, Новокаховської ДЮСШ «Таврія», Нижньосірогозької ДЮСШ, «Майбутнє Громівки» Новотроїцький район, ДЮСШ Скадовського району Херсонської обласної організації ФСТ «Спартак». 

Нагадаємо, збірна команда «Колос» Херсонської області, складена із учасниць чемпіонату, стала срібним призером чемпіонату України серед дівочих команд WU-14 Першої ліги в місті Скадовську та чемпіоном України серед дівочих команд цієї вікової групи Вищої ліги 2016 року в місті Тернополі.

За Регламентом змагання відбуваються за правилами ФІФА 11 х 11 на усе футбольне поле, по 50 хвилин матч, за коловою системою у 1 коло у три з’їзних тури та у четвертому фінальному з’їзному турі за системою плей-офф між чотирма кращими командами за підсумками одноколового турніру.

У ІІ турі команди зіграли між собою по 2 матчі.

Після ІІ туру лідирує команда «Золота нива» Цюрупинський район і турнірна таблиця чемпіонату має такий вигляд:
1. «Золота нива» Олешківський район – 10 очок
2. «Колос» Каховський район – 9 очок
3. «Славія» Бериславський район – 8 очок
4. «Таврія» м. Нова Каховка – 7 очок
5. «Майбутнє Громівки» Новотроїцький район - 2 очки
6. «Скіф» Нижньосірогозький район – 0 очок
7. «Спартак» Скадовський район – 0 очок

Змагання відбулися завдяки організаційні та фінансовій підтримці управління з питань фізичної культури та спорту облдержадміністрації, обласної федерації футболу та обласної організації ВФСТ «Колос» АПК України.

Прес-служба ХОДЮФЛ


Фото:

Нашi партнери