У Славутичі херсонські спортсмени завоювали медалі чемпіонату України зі стрибків на батуті

19-22 жовтня 2016 року у Славутичі (Київська область) відбувся чемпіонат України зі стрибків на батуті серед юніорів та юніорок.

У змаганнях взяли участь 64 спортсмени (19 юніорок, 45 юніорів) двох вікових підгруп: старша група (1999-2001 рр. н.) та молодша група (2002-2003 рр.н.) з Херсонської, Харківської, Одеської, Дніпропетровської, Миколаївської, Київської областей та міста Києва. Херсонську область представляли 12 спортсменів.

У синхронній програмі (юніори) 1 місце посіли Іванський Микита (Харківська обл.), Ляховський Василь (Херсонська обл.), на 2 місці – Павлюк Олександр і Бовдир Микита (Херсонська обл.), на 3 – Савченко Артем і Коган Ян (Одеська обл.). 

Загальне І місце у командному заліку вибороли також вихованці Херсонської ДЮСШ № 6  Бовдир Микита, Павлюк Олександр, Ляховський Василь та Копилов Сергій (тренери – А. Павлюк,  Н.Панасенко,  І.Соловйова та І. Молчанов).  На  2 місці – Одеська обл. (Полонець Іван, Коган Ян, Савченко Артем),  на 3 – Київська обл. (Борисов Владислав, Анонічев Іван, Зозуля Даніїл).


Фото:

Нашi партнери