ХІІІ Універсіада Херсонщини стартувала легкоатлетичним кросом

У парковій зоні Херсонського державного університету відбулись змагання з легкоатлетичного кросу серед команд юнаків і дівчат вищих навчальних закладів області та відкриття ХІІІ Універсіади Херсонщини.

На відкритті виступили начальник Херсонського обласного відділення Комітету з фізичного виховання та спорту Міністерства освіти і науки, кандидат педагогічних наук, заслужений тренер України, доцент Юрій Кан та декан факультету фізичного виховання та спорту Херсонського державного університету, професор Борис Кедровський.

На І-ІІ етапах Універсіади у змаганнях з легкоатлетичного кросу в вищих навчальних закладах області взяли участь 2460 студентів, в фінальній частині змагались 218 юнаків і дівчат з 7 вищих навчальних закладів (ВНЗ) типу: інститут, академія, університет та 12 ВНЗ типу: коледж, технікум.

Перші командні місця зайняли юнаки і дівчата Херсонського державного університету, на другому місці - команди  Херсонського факультету Одеського державного університету ВС, на ІІІ місці -  юнаки Херсонської філії Національного університету кораблебудування імені адмірала Макарова та студентки Херсонського національного технічного університету.

Серед команд юнаків ВНЗ типу: коледж, технікум - на І місці спортсмени Херсонського політехнічного коледжу, на ІІ місці 0  курсанти Морського коледжу ХДМА і на ІІІ місці – студенти Бериславського педагогічного коледжу.

Серед команд дівчат перше місце вибороли студентки Бериславського педагогічного коледжу, на ІІ місці – Бериславського медичного коледжу, на ІІІ місці - спортсменки Херсонського базового медичного коледжу.

Після закінчення змагань переможці і призери в командному і особистому заліку були нагороджені кубками, медалями і дипломами відповідних ступенів.

Херсонське обласне відділення Комітету з фізичного виховання та спорту МОН України


Фото:

Нашi партнери