У Каланчацькій ДЮСШ відкрили новий зал для занять з пауерліфтингу

21 жовтня 2016 року, у КЗ «Каланчацька дитячо-юнацька спортивна школа» відбулося відкриття спортивного залу № 2 для занять з пауерліфтингу.
На заході були присутні голова районної державної адміністрації Ганна Загорулько, голова районної ради Ігор Замма, начальник відділу освіти районної державної адміністрації Анастасія Калініна, депутат районної ради Олексій Бурдейний, батьки, тренери-викладачі, вихованці.

За словами директора дитячо-юнацької спортивної школи Сергія Панчина, пауерліфтингом займатимуться три групи вихованців віком від 12 до 16 років. Для оснащення матеріально-технічної бази спортивного залу № 2 з місцевого бюджету витрачено 33 тисячі гривень.

Тренер дитячо-юнацької спортивної школи Євген Любонько розповів присутнім, що заняття з пауерліфтингу включають  присідання зі штангою на плечах, піднімання штанги лежачи і відрив штанги від помосту.

Керівництво району разом із присутніми оглянули зал, ознайомилися зі спортивним приладдям, поспілкувалися з тренерами.

Додамо, що у цьому навчальному році на базі дитячо-юнацької спортивної школи відкрилася також секція з Кіокушин карате, в якій тренуються 16 юних спортсменів від 8 до10 років.


Фото:

Нашi партнери