Перший етап Кубку світу з академічного веслування

6 травня 2012 року  у Белграді (Сербія) завершився перший етап Кубка світу з академічного веслування. 
Жіноча четвірка парна  з України (Катерина Тарасенко, Олена Буряк, Анастасія Коженкова, Яна Дементьєва) перемогла на першому етапі Кубка світу. У фіналі дівчата із старту захопили лідерство і впевнено лідирували впродовж усього заїзду. На фініші німки спробували дістати наших дівчат. Але запас міцності був достатнім, щоб залишити за собою перше місце. Час - 6.20.37. 

У фіналі жіночих вісімок, разом з нашою командою (Оксана Голуб, Ганна Гуцаленко, Наталія Рижкова, Тетяна Колєснікова, Любов Сташко, Світлана Новіченко, Ніна Проскура, Ганна Концева, ст. Ганна Гайдукова) на старт вийшли три команди, які вже завоювали олімпійські ліцензії. Випередити команди з Нідерландів, Румунії і Великобританії нашим дівчатам не вдалося. У підсумку 4 місце. Час - 6.13.38. 

В останньому заїзді змагань, у боротьбу вступили чоловічі вісімки. Наша вісімка (Антон Холязников, Віктор Гребенніков, Іван Тимко, Артем Мороз, Андрій Приведа, Валентин Клецькой, Олег Ликов, Сергій Чиканов, ст. Олександр Коновалюк) посіли п’яте місце. Час - 5.36.61.


Фото:

Нашi партнери