Кубок пам'яті з футболу на честь Миколи Проценка

5 травня 2012 року в с. Ольгине в одинадцяте відбувся Кубок пам'яті з футболу на честь Миколи Проценка, капітана районної футбольної команди, який трагічно загинув 26 березня 2002 року. Ці змагання вже давно вийшли за межі району, оскільки в них беруть участь футбольні команди не лише сільських рад Горностаївського району, а й футболісти з інших районів та міст Херсонщини. Так, цього року участь у змаганнях взяли  9 колективів, а саме команди селища Горностаївка,  Червоноблагодатненської,  Козачелагерської, Великоблаговіщенської сільських рад, м. Херсона, Новокаховського державного агротехнічного коледжу. Найбільший сюрприз  чекав від господарів, які  були представлені аж трьома колективами: команда школярів Ольгинської ЗОШ  І-ІІІ ступенів, команда Ольгинських “студентів” та команда Ольгинської сільської ради.

Щорічно, незважаючи на товариський характер Кубка пам'яті, футбольні баталії носять запеклий характер, насичені справжньою спортивною боротьбою, але, що надзвичайно приємно, без грубощів та образ. Це в свою чергу не може не подобатися як гравцям, так і вболівальникам, які щорічно відвідують змагання. Цього року вперше Кубок пам'яті Миколи Проценка, виграла команда селища Горностаївка, друге місце посіла команда Ольгинських “студентів”, а третє — команда Ольгинської сільської ради. Переможці отримали футбольні м'ячі, а всі інші команди отримали заохочувальні подарунки.

Всі організаційні та матеріальні турботи по проведенню Кубка пам'яті Миколи Проценка  бере на себе голова фермерського господарства «Антоніна» Андрій Парасочка, якому вдячні всі прихильники футболу області. Завдяки Андрію Васильовичу не лише гравці районної футбольної команди, початку 2000-х років пам'ятаємо горностаївського  капітана, а й молоде покоління знатиме людину, яка була віддана футболу та пропагувала здоровий спосіб життя, повагу до людей, відданість друзям та колегам.


Фото:

Нашi партнери