Призначено стипендії видатним спортсменам, тренерам та діячам фізкультури і спорту, серед них - двом херсонцям Георгію Карюхіну та Миколі Злобіну

Кабінет Міністрів України призначив урядові стипендії низці видатних спортсменів, тренерів та діячів фізичної культури і спорту. Відповідне розпорядження  від 10 травня 2012 року №  265-р уряд ухвалив на своєму засіданні у четвер, 10 травня 2012 року, повідомляє   Державна служба молоді тп спорту України.

Стипендії призначено за високі досягнення на міжнародній спортивній арені та вагомий внесок у розвиток фізичної культури і спорту.
Таким чином Уряд відзначив досягнення видатних спортсменів та тренерів України за результатами виступу на Олімпійських іграх, на Паралімпійських, Дефлімпійських іграх, чемпіонатах світу та Європи.
Реалізація розпорядження сприятиме відзначенню досягнень видатних спортсменів, спортивні здобутки яких вплинули на формування позитивного іміджу України та зростання її авторитету у світовому співтоваристві, а також стимулюванню творчої праці тренерів та фахівців фізичної культури і спорту, створенню умов для ефективного розвитку фізичної культури і спорту як важливої складової здорового способу життя.
У счписку 2 херсонця: Георгій Карюхін - заслужений майстер спорту СРСР, заслужений тренер України, багаторазовий чемпіон СРСР та України з веслування на байдарках і каное, учасник XIX літніх Олімпійських ігор та Микола Злобін - заслужений тренер СРСР та України з веслування академічного,


Фото:

Нашi партнери