Обласна спартакіада допризовної молоді

27 квітня 2012 року в м. Каховка на стадіоні «Олімпійський» відбулись змагання традиційної Спартакіади допризовної молоді Херсонської області 2012 року.У змаганнях взяли участь збірні команди юнаків (1995-96 р.н. та молодші) міст  Каховки, Нової Каховки, Каховського, Новотроїцького, Горностаївського та Цюрупинського районів. Команди виборювали першість у чотирьох видах: бігу на 100 і 3000м, підтягуванні на високій перекладині та метанні гранати Ф-1 на дальність.

За підсумками змагань у загальнокомандному заліку перемогу у Спартакіаді здобула збірна команда міста Каховки у складі: Юрія Ушакова (ЗОШ № 1), Сергія Мальченка (ЗОШ № 1), Богдана Цвєлих (ЗОШ № 3), Олександра Кисельова (ЗОШ № 6), Сергія Пічевського (гімназія) на чолі з керівником команди викладачем ЗОШ № 3 Анатолієм Єрастовим. Хлопці були кращими у бігу на 100м, метанні гранати та підтягуванні на перекладині, третіми - з бігу на 3000 м. На ІІ місці команда Каховського району (Владислав Мініч, Юрій Ліщенко, Сергій Ралко, Віталій Семенюк, та Федір Дерев’янко), на ІІІ місці –  Цюрупинський район (Іван Самарський, Антон Міщенко, Михайло Клімус, Олександр Бушмич та Юрій Червинський).

В особистому заліку з багатоборства абсолютно кращий результат показав представник Каховського району Владислав Мініч, який набрав 2861 очко. На другому місці з 2574 очками Антон Міщенко (Цюрупинський район), на третьому – каховчанин Юрій Ушаков (2420 очок).

Команди-призери відзначені почесними кубками та дипломами управління у справах сім’ї, молоді та спорту Херсонської облдержадміністрації, а кращі спортсмени в окремих видах – медалями та дипломами відповідних ступенів.


Фото:

Нашi партнери