На вищих щаблях майстерності

З 29 листопада по 1 грудня 2016 року у Скандинавській гімназії м. Києва відбувся фінальний тур Всеукраїнського конкурсу «Інноваційний урок фізичної культури та урок фізичної культури з елементами футболу», в рамках якого був проведений Всеукраїнський семінар «Масовий футбол в Україні», участь у якому взяли переможці Регіональних (обласних) турів даного конкурсу.

Херсонську область на Всеукраїнському семінарі представляв вчитель фізичної культури Великолепетиської ЗОШ І-ІІІ ступенів № 2, переможець ІІ туру конкурсу на кращий інноваційний урок з елементами футболу Юрій  Рогачов, повідомляє Великолепетиська РДА.

Зі словами подяки за пропаганду розвитку футболу у навчальних закладах України виступив президент Федерації футболу України А. Павелко, заступник Міністра освіти і науки України. У роботі семінару взяли участь керівник апарату Міністерства освіти і науки України Р. Греба, заступник директора інституту модернізації змісту освіти Міністерства освіти і науки України  В. Ганчева.

Під час семінару переможці обласних турів конкурсу були відзначені та нагороджені дипломами та спортивним інвентарем від Федерації футболу України.

Зірка світового футболу В. Мунтян висловив найщиріші побажання у досягненні бажаних результатів у трудовій діяльності по формуванню здорової української нації.

У ході семінару учасники обмінялись досвідом роботи шляхом проведення  майстер-класу та були запрошені на фінальну частину ІІІ етапу Всеукраїнського конкурсу «Інноваційний урок фізичної культури та урок фізичної культури з елементами футболу».


Фото:

Нашi партнери