Команда новокаховчан стала чемпіоном України з рукопашного бою

6 грудня до редакції  «НК online» завітала маленька гостя – 6-річна новокаховчанка Аліна Хмара.  Разом з батьками вона розповіла про свої спортивні успіхи. І яке ж було наше здивування, коли ми довідалися що ця маленька, тендітна й скромна дівчинка – чемпіонка України рукопашному бою! (на фото ліворуч).

Захоплюватися цим видом спорту вона стала зовсім недавно – 9 місяців тому, відвідуючи заняття у місцевому клубі «Ратибор» під керівництвом  тренера Івана Пузирьова.  
«А чому не танці, не гімнастика?», – запитували ми Алину. На що вона з посмішкою й без довгих коливань відповіла: «Мені подобається боротьба! Хочу бути сильної!». На тренування маленька спортсменка, учениця міської гімназії,  ходить зі старшим братом Максимом. Недавно вони повернулися з відкритого Кубка України зі змішаних єдиноборств, що проходив у Києві в перших числах грудня.

У турнірі взяли участь  команди з 5 регіонів, у тому числі з Донецької області (всього понад 70 учасників). Херсонщину на Кубку представляли бійці з Нової Каховки віком від 6 до 18 років. І не просто представили, а зробили справжній фурор.  На рахунку спортсменів  Нової Каховки 11 золотих нагород, 3 срібні і, як результат, 1-е загалькомандне місце. 

Переможцями і призерами стали:

Перше місце
- Аліна Хмара, Максим Хмара, Ганна Бесєдіна, Дар'я Філь, Степан Федчишин, Родіон Булеха, Дмитро Мамонтов, Влад Симончук, Даніель Сюбірі, Олександр Кулиш,

Друге місце - Валерія Желобицька, Владлена Стебіна.

Ярослав Денисюк  на цих змаганнях виборов перше і друге місце.

Всі вони були нагороджені грамотами і медалями, а також Кубком переможців турніру.

Батьки вихованців  висловлюють подяку керівникам й тренеру клубу «Ратибор» Івану Пузирьову, а також  Геннадію Пузирьову.

Джерело


Фото:

Нашi партнери