Завершився X сезон Всеукраїнської юнацької баскетбольної ліги серед команд дівчат 1999 року народження

З 6 по 8 травня 2012 року у Дніпропетровську уоманда «Євгенія» Верхньорогачицької районної ДЮСШ зіграла останні 3 заключні зустрічі фінального туру, після якого і були визначені чемпіон та призери чемпіонату України 2012 року.
Так, до фіналу підопічні тренера С.Земби займали третю сходинку у турнірній таблиці, маючи в своєму активі 29 очок, так само як і команда з Миргорода, відстаючи від лідера змагань Дніпропетровської СДЮШОР №5 на 2 очки. Щоб поборотися за 1 місце БК «Євгенія» мала лише теоретичні шанси: потрібно було вигравати всі три гри за умови,  якщо команда Дніпропетровська всі три гри програє.   
Результат ігор ВЮБЛ наступний:
1 місце - СДЮСШОР-5-99 (Дніпропетровськ)
2 місце - ЄВГЕНІЯ-99 (В.Рогачик) 
3 місце - ПЕРЕЯСЛАВ-99 (Київська область)   
4 місце - МИРГОРОД-99 (Полтавська область) 
5 місце - СДЮШОР-АВАНГАРД-99 (Донецьк) 
6 місце - ДЮСШ-99 (Івано-Франківськ) 
7 місце - БАСКЕТ-БАР-99 (Бар, Вінницька область) 
8 місце - ПОЛТАВА-99 (Полтава) 
9 місце - СДЮСШОР-4-99 (Миколаїв)

За підсумками змагань баскетбольна команда «Євгенія» в складі верхньорогачанок: Вікторії Плюйко (капітан), Ніки Лісничиої, Тетяни Шмигельської, Тетяни Павлюк, Ольги Берко, Віолети Піщанської, Вікторії Застави, Олени Косик, Олени Жук, Катерини Молчанової та трьох херсонок Валерії Марушевської, сестер Маргарити і Єлизавети Сервуль нагороджена срібними медалями чемпіонату України 2012 року, Кубком, грамотами та цінними подарунками Федерації баскетболу України, а також комплектом нової баскетбольної форми від спонсору цьогорічного фіналу ВЮБЛ торгової фірми «Рошен».


Фото:

Нашi партнери