Першість м. Каховки з волейболу 2012 року

З 29 квітня по 6 травня 2012 року у спортивному залі Каховської ДЮСШ відбулись змагання відкритої першості м. Каховки з волейболу 2012 року серед чоловіків. Змагання були присвячені 67-й річниці Перемоги у Великій Вітчизняній війні та Року спорту і здорового способу життя в Україні. Організатор змагань – відділ у справах сім»ї, молоді та спорту міської ради за підтримки  Каховської ДЮСШ (директор В.Чухрай).

Цього року у першості брали участь чотири команди: «Матадор» (Каховка), Каховська ДЮСШ, «Сокіл» (Каховка) та «ДМК «Таврія» (Нова Каховка). Першість проводилась у два етапи. На попередньому етапі команди грали між собою за коловою системою та визначали місця у таблиці, відповідно до яких на другому етапі (за «олімпійською» системою) визначались суперники півфіналів. Після матчів першого етапу місця розподілились таким чином:
1. Матадор                   – 6 очок
2. Каховська ДЮСШ      – 5 очок
3. ДМК «Таврія»            - 4 очки
4. Сокіл                       – 3 очки

У півфіналах зустрічались: «Матадор» – «Сокіл» – 3:0 (за партіями), ДЮСШ – ДМК «Таврія» - 0:3. Таким чином у матчі за бронзов» нагороди зіграли каховські команди ДЮСШ та  «Сокіл». Гра проходила за переваги команди спортивної школи та закінчилась їх впевненою перемогою 3:0. У вирішальній грі за чемпіонство сперечались каховський «Матадор» та новокаховська «Таврія». Захоплюючий поєдинок гідних суперників закінчився  важкою перемогою каховчан з рахунком 3:2.

Чемпіонами м. Каховки з волейболу 2012 року у складі «Матадора» стали: Микола Молчанов, Андрій Сєров, Роман Сєров, Петро Сєров, Вадим Філіпович, Віктор Бадюк та Євген Углич. Кращим гравцем першості визнано Андрія Ткаченка (Каховська ДЮСШ). Переможці та призери змагань нагороджені почесним кубком, медалями та дипломами від організаторів.


Фото:

Нашi партнери