Переможець конкурсу від Макдональдса «Супроводжуй футболістів на чемпіонаті Європи УЄФА Євро-2012»

Шестирічний  хлопчик із Херсона Тимофій Марков виграв конкурс від Макдональдс «Супроводжуй  футболістів Євро-2012» ,  повідомляють херсонські ЗМІ.
Тимофій виграв право вивести на поле одного із футболістів у рамках європейського чемпіонату з футболу Євро-2012.
Таким чином Херсон буде також представлений на цьому спортивному святі.

Довідково. 29 квітня 2011 року «МакДональдз Юкрейн» оголосив про початок акції «Супроводжуй футболістів на Чемпіонаті Європи з футболу УЄФА ЄВРО 2012». Ініціатива, що реалізується за підтримки Національного олімпійського комітету України і його президента С.Н.Бубки, надасть можливість 220 українським дітям вивести футболістів-учасників Чемпіонату з футболу УЄФА ЄВРО 2012 на поле перед початком матчів.
Головна задача, що стоїть перед компанією в ході акції – це надихнути дітей і дорослих більше займатися спортом і вести здоровий спосіб життя, а також стимулювати батьків проводити більше часу зі своїми дітьми.
Акція стартувала в квітні 2011 року і буде тривати до початку чемпіонату Європи з футболу УЄФА ЄВРО 2012. У результаті 220 дітей у віці від 6 до 10 років будуть відібрані в рамках загальнонаціонального конкурсу, різноманітних активностей у містах, що приймають чемпіонат, інших спортивних програм.
«Упродовж 29 років МакДональдз у світі підтримує змагання з футболу. Співробітництво компанії з УЄФА почалось у 1992 році з проведення Чемпіонату Європи з футболу. З 1994 року компанія є офіційним спонсором ФІФА та УЄФА і надає дітям можливість супроводити футболістів на поле перед початком найвідповідальніших матчів. Ми пишаємося тим, що маємо змогу підтримати проведення Чемпіонату УЄФА ЄВРО 2012 і надати можливість українським дітям стати ближче до зірок світового футболу. Ми також упевнені в тому, що наша акція допоможе батькам зблизитися з дітьми і замислитися про ведення більш здорового способу життя», - коментує Іан Борден, Віце-Президент Східно-Європейського Дивізіону МакДональдз.


Фото:

Нашi партнери