«Галичанку поважаємо, але непереможних команд не існує» - Михайло Милославський

Тренер третьої команди Суперліги, херсонської «Дніпрянки» Михайло Милославський розповів сайту ФГУ про підготовку команди до другої частини сезону. 

«Ще ніколи у «Дніпрянки» не було стільки хворих як цієї зими - 11 з 18 наших гравців. Настільки сильною була епідемія в Херсоні. Проте зараз вже всі в строю. Працюємо у звичному режимі, маємо по 9 тренувань на тиждень. У нас буде надзвичайно насичений лютий: 3-4 лютого граємо на виїзді проти «Економунівера», 10-11 лютого приймаємо «Реал», а 17-18 числа в гостях зустрічаємось із «Галичанкою». 

Дівчата рвуться у бій, вже давно не було матчів, а ігровий голод часто компенсує проблеми в інших компонентах. 

У складі змін не відбулось. І надалі відновлюється воротар Тетяна Чорнявська. Поки вона бігає, займається на тренажерах, але поки не бере участь в ігрових тренуваннях. До кінця лютого вона грати ще не буде. Поки її у складі замінює Тетяна Кузіванова 1997 року народження. 

У лютневих матчах неодмінно будемо давати ігровий час дівчатам 2000-2001 року народження, які у вересні виграли  спартакіаду школярів України. Це Ірина Павлик, Настя Калигіна, Ганна Дябло. 

Наше завдання – грати в кожному матчі на результат. Ми поважаємо «Галичанку», але непереможних команд немає. Ми нікого не маємо боятися. Якщо команда виходить і б’ється в кожному поєдинку, тоді неодмінно буде зростання майстерності.   

Джерело


Фото:

Нашi партнери